Avslappnande Massage

Massage kan vara en bra lösning för stressade och stela kroppar och på Lidingö kan man boka in sig på just en avslappnande massage utan svårigheter. Det finns flera olika alternativ att välja mellan så man kan testa sig fram till det som känns bäst för en själv. För att en massage ska bli just avslappnande krävs det såklart först och främst att man känner sig bekväm på salongen och med en person som utför massagen. Skulle man känna att det passar bättre med massage hemma så finns även den möjligheten om man bor på Lidingö.

Det finns mycket som ska fungera för att man ska kunna slappna av ordentligt och många uppskattar exempelvis den sortens salonger som inte är så sterila utan som istället ger ett varmare och mer ombonat intryck. På vissa salonger så är det kliniskt rent på ett sätt som påminner om ett sjukhus medan det på andra salonger istället är det rakt motsatta. Någonstans däremellan hamnar ofta valet för de flesta då vi varken vill ha sjukhuskänsla eller total ”kitsch” när vi får avslappnande massage på en salong.


Följ rekommendationer

Massage som skräddarsys efter dina egna behov och önskemål är bra om de sker i enlighet med vad massageterapeuten rekommenderar. Det kanske är så att du har svårt för starka dofter och då kan du be om en massageolja som inte doftar så starkt och är det så att musiken som spelas inte alls gör att du blir avslappnad kan du be din massös/massör att stänga av den. Denna slags små saker kan lätt hamna i vägen för en total avslappning så tänk på att säga till hur du vill ha det. Kom ihåg att du är kund och att du har rätten att ställa krav och så gott det går skräddarsy din behandling efter vad du önskar få ut av den.